Мисля, че заглавието е прекалено ясно! Нека в тази тема да се представим като личности, кой с какво се занимава, какво прави през свободното си време и т.н. щури теми. Ако вече има подобна тема, моля администраторите да я изтрият. Аз ще бъда малко анонимен и ще се включа в по-късен етап от разговора! 3, 2, 1... Екшън!
Понеже с пост свързан с финанси не бих могъл да се разпиша(все още, засега повече чета), да взема да съживя темата. Казвам се Петър. по образование и професия съм художник - може да се види в подписа ми Работя в сферата на гейм индустрията - и освен работа ми е страст и хоби - инак не знам как бих могъл да ги създавам игрите Обичам да творя не само игри, но и всичко което може да се пресъздаде визуално Свободно време се стремя да го посвещавам на семейството си. А когато спят обичам да чета и слушам музика и рисувам/играя - преди наблягах основно на фентъзи, фантастика и повече художствена литература и саундтрак и хаус музика, но вече включих и книги свързани с лична финансова грамотност и видеа на подобна тематика. от всички пирамиди, стълбици и други определения за финансова стабилност съм в началото, даже може би и под него и съм тук попивайки от по-можещи и знаещи да кача поне 1 - 2 стъпала за начало. Поздрави, Петър